Oferta obowiązuje od 1.10.2020r.
koryta mięsne
Skomponuj koryto według poniższych wskazówek:
Krok 1 (wybierz ilość osób jaka Cie interesuje):
Krok 2 (wybierz po 2 dowolne kawałki mięs na osobę z listy poniżej ): *[2 kawałki na osobę np koryto dla 5 osób x 2kawałki = 10szt mięsa]
*Krok 3 (dodatkowo możesz poszerzyć swoje koryto mięsne o dodatki z listy) *Krok 4 (dodatkowo możesz domówić zimną płytę - wielkość musi odpowiadać wybranej wielkości koryta mięsnego) Zimna płyta 30zł/os (cena w niedzielę i święta 35zł/os)
|
DODATKI DO KORYTA:
Sos pieczeniowy 900ml 16zł
|
DOSTAWA W OBRĘBIE 10KM GRATIS!
KAŻDE ZAMÓWIENIE WYMAGA UPRZEDNIEGO UISZCZENIA ZADATKU NA KONTO, CO JEST JEDNOCZEŚNIE POTWIERDZENIEM JEGO ZŁOŻENIA ORAZ REZERWACJĄ TERMINU (SZCZEGÓŁY I INSTRUKCJA NA DOLE STRONY)
WSZELKIE PYTANIA PROSIMY KIEROWAĆ TELEFONICZNIE POD NR TELEFONU 519-809-394, BĄDŹ ZA POŚREDNICTWEM FORMULARZA KONTAKTOWEGO NA DOLE STRONY
KAŻDE ZAMÓWIENIE WYMAGA UPRZEDNIEGO UISZCZENIA ZADATKU NA KONTO, CO JEST JEDNOCZEŚNIE POTWIERDZENIEM JEGO ZŁOŻENIA ORAZ REZERWACJĄ TERMINU (SZCZEGÓŁY I INSTRUKCJA NA DOLE STRONY)
WSZELKIE PYTANIA PROSIMY KIEROWAĆ TELEFONICZNIE POD NR TELEFONU 519-809-394, BĄDŹ ZA POŚREDNICTWEM FORMULARZA KONTAKTOWEGO NA DOLE STRONY
ALERGENY
Koryta mięsne, zimne płyty oraz dodatki do koryt mięsnych produkowane są z poniższych składników:
MIĘSO WIEPRZOWE(ŁOPATKA WIEPRZOWA, SCHAB B/K, ŻEBERKA PASKI, GOLONKA Z KOŚCIĄ,KARCZEK, SZYNKA WIEPRZOWA, MIĘSO WOŁOWE(NA ROSÓŁ SZPONDER), MIĘSO DROBIOWE( FILET Z KURCZAKA, UDKA Z KURCZAKA), BOCZEK WIEPRZOWY PARZONY/WĘDZONY, JAJA, BUŁKA TARTA (ZAWIERA GLUTEN, DROŻDŻE), MĄKA PSZENNA (ZAWIERA GLUTEN), SELER, MARCHEW, PIETRUSZKA, CEBULA,PIECZARKI, CZOSNEK,KOPEREK, ZIEMNIAKI, BIAŁA KAPUSTA, CZERWONA KAPUSTA, PEKIŃSKA, SAŁATA, POR,OGÓREK KISZONY, OGÓREK ZIELONY, OGÓREK KONSERWOWY, PAPRYKA, KUKURYDZA KONSERWOWA, GROSZEK KONSERWOWY, KAPUSTA KISZONA, WĘDLINA (POLIWCZAK), SER ŻÓŁTY, PIECZYWO (ZAWIERA GLUTEN, DROŻDŻE), KETCHUP - KOTLIN/PUDLISZKI, MAJONEZ - KIELECKI/WINIARY, CHRZAN TARTY, SÓL, PIEPRZ, OCET, PRZYPRAWY, OLEJ RZEPAKOWY, MARGARYNA, MASŁO 82/83%
Koryta mięsne, zimne płyty oraz dodatki do koryt mięsnych produkowane są z poniższych składników:
MIĘSO WIEPRZOWE(ŁOPATKA WIEPRZOWA, SCHAB B/K, ŻEBERKA PASKI, GOLONKA Z KOŚCIĄ,KARCZEK, SZYNKA WIEPRZOWA, MIĘSO WOŁOWE(NA ROSÓŁ SZPONDER), MIĘSO DROBIOWE( FILET Z KURCZAKA, UDKA Z KURCZAKA), BOCZEK WIEPRZOWY PARZONY/WĘDZONY, JAJA, BUŁKA TARTA (ZAWIERA GLUTEN, DROŻDŻE), MĄKA PSZENNA (ZAWIERA GLUTEN), SELER, MARCHEW, PIETRUSZKA, CEBULA,PIECZARKI, CZOSNEK,KOPEREK, ZIEMNIAKI, BIAŁA KAPUSTA, CZERWONA KAPUSTA, PEKIŃSKA, SAŁATA, POR,OGÓREK KISZONY, OGÓREK ZIELONY, OGÓREK KONSERWOWY, PAPRYKA, KUKURYDZA KONSERWOWA, GROSZEK KONSERWOWY, KAPUSTA KISZONA, WĘDLINA (POLIWCZAK), SER ŻÓŁTY, PIECZYWO (ZAWIERA GLUTEN, DROŻDŻE), KETCHUP - KOTLIN/PUDLISZKI, MAJONEZ - KIELECKI/WINIARY, CHRZAN TARTY, SÓL, PIEPRZ, OCET, PRZYPRAWY, OLEJ RZEPAKOWY, MARGARYNA, MASŁO 82/83%